O nama

Certifikati

Kupac je središte naše pažnje s ciljem da osiguramo proizvode, usluge i rješenja koja premašuju postavljene zahtjeve te time unaprijeđuju njegove poslovne rezultate.

Politika kvalitete

Naši poslovni procesi, proizvodi usluge i rješenja utemeljeni su na načelima upravljanja kvalitetom, a pouzdanost i učinkovitost istih zadovoljavaju očekivanja kupaca. Usmjerenost na kvalitetu, stalno poboljšanje i zadovoljstvo kupaca osnova je svih naših aktivnosti i osobna odgovornost svakog zaposlenika u svrhu ostvarenja dobiti, a time i mogućnosti ispunjavanja svih obveza prema dobavljačima, okolini, društvu i svojim zaposlenicima.

Ciljevi kvalitete

Uvijek proizvesti proizvod i uslugu najviše kvalitete uz zaštitu života i okoline. Obavezom postavljanja godišnjih ciljeva kvalitete i praćenjem njihova ostvarenja osiguravamo dosljedno provođenje politike kvalitete. Visoko povjerenje kupca u kvalitetu ECG proizvoda potvrđeno je certifikatima. Upravljanje kvalitetom u skladu je s normom ISO 9001:2015, a vodovi i kabeli se proizvode u skladu s nacionalnim i međunarodnim standardima, kao što su njemački VDE, austrijski ÖVE i drugi.

VDE: NYY, NAYY, NYCY, NYCWY, N2XH, NYM, H07V-U
ÖVE: E-YY, AT-N05VV-U, AT-N05VV-R