O nama

ernest_tolj

Ernest Tolj

Predsjednik Nadzornog odbora i vlasnik tvrtke

Ernest Tolj osnivač je i vlasnik Eurocable Group te njen Predsjednik Nadzornog odbora. Tijekom desetljeća i pol na njenom čelu, tvrtku je izgradio u jednog od najvećih hrvatskih izvoznika te jednog od ključnih dobavljača u Središnjoj i Istočnoj Europi. Tvrtka je pod njim narasla od dvojice do više od 200 zaposlenika te, s obzirom na organizacijska i tehnološka dostignuća, danas predstavlja model modernog upravljanja poslovnim procesima u ovom dijelu Europe. Ernest drži Master of Business Administration titulu Cotrugli Business School te počasni doktorat američkog Cosmopolitan University. U 2003. godini proglašen je osobom godine prema izboru dnevnika Večernji list, drugim najutjecajnijim poslovnim čovjekom u izboru tjednika Nacional te mu je dodijeljena titula Najbolji mladi menadžer Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA).

Tihana Stupnišek

Član Uprave, Predsjednik Uprave

Tihana Stupnišek dolazi u Eurocable Group iz Cemex Hrvatska d.d. gdje je radila kao voditelj poslovnih procesa i interne kontrole. Radila je na području EMEAA regije (Europa, Srednji istok, Azija i Australija) na integraciji poslovnih procesa nakon spajanja dviju multinacionalnih kompanija. Tihana je završila BBA na Webster University u Beču te MBA na Cotrugli Business School u Zagrebu.
irena krizan -can1

Irena Križan

Član Uprave, Direktor financija

Irena Križan je u Eurocable Gruop stigla iz PricewaterhouseCoopersa gdje je tijekom dvanaest godina radila kao manager u reviziji velikih hrvatskih kompanija te je stekla iskustvo radom na posebnim projektima i radom izvan Hrvatske. Irena je diplomirani ekonomist, međunarodni je ovlašteni revizor i računovođa (ACCA, Glasgow) te hrvatski ovlašteni revizor.
tomislav_hren

Tomislav Hren

član Uprave, izvršni direktor za tehnologiju i proizvodnju

Tomislav Hren član je Eurocable Group od 2002. godine. Do današnje pozicije u tvrtki stigao je temeljem višegodišnjeg iskustva rukovođenja sektorom od 160 zaposlenih te rukovođenjem proizvodnim kapacitetom od 36 tisuća tona kabela godišnje. Uz ovu, držao je pozicije sistem administratora te voditelja projekta usavršavanja proizvodnje. Tomislav je diplomirani inženjer računarstva FER-a te drži zvanje Executive Master of Business Administration Cotrugli Business School.

Certifikati

logos2