O nama

ernest_tolj

Ernest Tolj

predsjednik Uprave i vlasnik tvrtke

Ernest Tolj osnivač je i vlasnik Eurocable Group te njen predsjednik Uprave. Tijekom desetljeća i pol na njenom čelu, tvrtku je izgradio u jednog od najvećih hrvatskih izvoznika te jednog od ključnih dobavljača u Središnjoj i Istočnoj Europi. Tvrtka je pod njim narasla od dvojice do više od 200 zaposlenika te, s obzirom na organizacijska i tehnološka dostignuća, danas predstavlja model modernog upravljanja poslovnim procesima u ovom dijelu Europe. Ernest drži Master of Business Administration titulu Cotrugli Business School te počasni doktorat američkog Cosmopolitan University. U 2003. godini proglašen je osobom godine prema izboru dnevnika Večernji list, drugim najutjecajnijim poslovnim čovjekom u izboru tjednika Nacional te mu je dodijeljena titula Najbolji mladi menadžer Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA).
tomislav_rosandic

Tomislav Rosandić

član Uprave, izvršni direktor za financije i kontroling

Tomislav Rosandić u Eurocable Group je stigao iz Nexe Grupe, gdje je tijekom sedmogodišnjeg perioda radio na mjestima financijskog direktora i člana Uprave za financije. Tijekom karijere je obnašao menadžerske dužnosti nekoliko hrvatskih banaka te tvrtki. Tomislav je diplomirani ekonomist s dodatnim obrazovanjem u bledskom IEDC-u te IMD-u iz Lausanne.
josip_majstorovic

Josip Majstrović

član Uprave, izvršni direktor za prodaju i logistiku

Josip Majstrović je u Eurocable Group od njenih početaka 1999. godine. Iskustvo je sticao na poziciji komercijalnog direktora tvrtke, prije koje je obnašao dužnosti prodajnog menadžera i prodajnog predstavnika.
tomislav_hren

Tomislav Hren

član Uprave, izvršni direktor za tehnologiju i proizvodnju

Tomislav Hren član je Eurocable Group od 2002. godine. Do današnje pozicije u tvrtki stigao je temeljem višegodišnjeg iskustva rukovođenja sektorom od 160 zaposlenih te rukovođenjem proizvodnim kapacitetom od 36 tisuća tona kabela godišnje. Uz ovu, držao je pozicije sistem administratora te voditelja projekta usavršavanja proizvodnje. Tomislav je diplomirani inženjer računarstva FER-a te drži zvanje Executive Master of Business Administration Cotrugli Business School.

Certifikati

logos2