Pravne napomene

Svako korištenje internetskih stranica www.eurocable-group.com podliježe uvjetima navedenima u nastavku teksta. Dokumenti objavljeni na ovoj internetskoj stranici mogu se upotrebljavati isključivo za osobne potrebe korisnika i u nekomercijalne svrhe uz poštivanje autorskih i drugih vlasničkih prava i svih navedenih ograničenja. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez prethodnog izričitog pristanka EUROCABLE Group d.d.

EUROCABLE Group d.d. nastoji osigurati točnost i preciznost informacija na ovoj internetskoj stranici, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici pristupaju i koriste se sadržajima objavljenima na www.eurocable-group.com na vlastitu odgovornost.

EUROCABLE Group d.d. ne snosi odgovornost za bilo kakvu izravnu, slučajnu, naknadnu, neizravnu ili kaznenu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.eurocable-group.com kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovih internetskih stranica.

Sve slike i informacije sadržane na ovoj internetskoj stranici zaštićene su autorskim i drugim vlasničkim pravima.

Ova internetska stranica sadržava ili bi mogla sadržavati informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice na čiji sadržaj EUROCABLE Group d.d. ne može utjecati. EUROCABLE Group d.d.  ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili drugih karakteristika tih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

EUROCABLE Group d.d.  pridržava pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

EUROCABLE Group d.d. poštuje privatnost korisnika svojih internetskih stranica i prikuplja njihove osobne podatke, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa, samo kada ih oni sami dostave. EUROCABLE Group d.d. se može koristiti tim podacima kako bi odgovorila na pojedinačne upite korisnika i kako bi bolje razumjela njihove potrebe te unaprijedila svoje proizvode i usluge. U tom će se kontekstu EUROCABLE Group d.d. povremeno koristiti osobnim podacima kako bi stupila u kontakt s korisnicima. EUROCABLE Group d.d. ovime izričito izjavljuje kako neće prodavati ili se na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti osobnim podacima korisnika niti ih prenositi trećim stranama bez njihovog odobrenja. Svaka promjena u politici privatnosti EUROCABLE Group d.d. bit će objavljena na ovoj web stranici.

Kontakt podaci Službenika za zaštitu osobnih podataka:

Ivana Kovačić
e-mail: IKovacic@eurocable-group.com
tel.: 01 3688 040

Certifikati

logos2