Internetskom stranicom www.eurocable-group.com (dalje: „Stranica“) upravlja Eurocable group d.d. te ovim putem obavještavamo sve korisnike o niže navedenim uvjetima korištenja i pristupa sadržaju Stranice.

 

Cjelokupni sadržaj objavljen na Stranici (primjerice podaci, tekstovi, crteži ili slike) isključivo su intelektualno vlasništvo Eurocable group d.d. i smiju se koristiti na vlastitu odgovornost te samo za osobnu uporabu u dobroj vjeri. Predmetni sadržaj se ne smije umnožavati, kopirati, javno prikazivati, prenositi ili na bilo koji način dijeliti bez suglasnosti Eurocable group d.d. te obveznog navođenja izvora informacija. Svaki korisnik Stranice obvezuje se da neće zlonamjerno i neovlašteno pristupati Stranici te neće sadržaj iste mijenjati na bilo koji način, niti se koristiti Stranicom na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Eurocable group d.d. ili bilo kojoj trećoj strani.

 

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Stranice smatra se povredom autorskih i drugih prava intelektualnog vlasništva Eurocable group d.d. i podložno je poduzimanju odgovarajućih pravnih postupaka u svrhu zaštite prava i interesa Eurocable group d.d.

 

Stranica ujedno sadržava poveznice (hyperlink) na druge internetske stranice izvan vlastite internetske stranice. Eurocable group d.d. predmetne poveznice objavljuje u dobroj vjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje drugih internetskih stranica na koje bi korisnik mogao biti upućen putem poveznice, iz razloga što Eurocable group d.d. nema nadzor nad sadržajem internetskih stranica trećih koje su povezane sa Stranicom ili putem kojih je korisnik mogao pristupiti Stranici. Ukoliko korisnik ukaže da povezana internetska stranica prikazuje nezakonite sadržaje, Eurocable group d.d. će poduzeti potrebne mjere koje su tehnički moguće i prihvatljive, poput uklanjanja predmetne poveznice.

 

Eurocable group d.d. će uložiti razumne napore u održavanju i dostupnosti Stranice te da sve objavljene informacije budu točne i potpune u vrijeme kada im korisnik pristupa. Isti nije odgovoran za privremenu nedostupnost Stranice, eventualne pogrešne ili nepotpune informacije kao niti za bilo kakvu štetu nastalu uslijed takvih događaja. Sadržaj objavljen na Stranici je informativne naravi i ne obvezuje Eurocable group d.d.

 

Smatra se da su Korisnici korištenjem ove Stranice razumjeli i prihvatili u cijelosti ove Napomene te su isti dužni pri ponovnom korištenju Stranice provjeriti je li došlo do izmjene Napomena. Eurocable group d.d. pridržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja (privremenog ili trajnog) bilo kojeg sadržaja ove Stranice, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojih razloga, bez ikakve prethodne najave ili obavijesti te u potpunosti isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih promjena.

 

Korištenjem Stranice Korisnik prihvaća te se podvrgava hrvatskom materijalnom pravu, kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke ovih Napomena. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja Stranice.

Pravila privatnosti s poveznicom na predmetna pravila

 

Certifikati

logos2